070 108 15 15 info@hemstadenab.se

Våra lägenheter

Vi erbjuder träningslägenheter, stödboende, jourlägenheter och skyddade boende med individuellt anpassat upplägg. Vi har erfaren och välutbildad personal. Våra lägenheter och de fastigheter de finns i håller en mycket hög standard.

I fastigheterna bor man tillsammans med andra hyresgäster vilket innebär en normal boendemiljö. Alla våra boendeformer är självhushåll med individuellt anpassat stöd. Självhushåll innebär att klienten själv tar ansvar för det egna boendet. Klienten får således själv stå för matlagning, tvätt, städning och andra vardagssysslor. Vid behov har vi naturligtvis personal som är behjälplig.
Alla våra lägenheter ligger centralt och har nära till samhällstjänster såsom förskola, skola, vårdinrättningar, affärer, myndigheter mm.

Alla våra lägenheter har egna kök och badrum. De är fullt möblerade och basutrustade med husgeråd, TV och Internet. Vid längre placeringar får man naturligtvis använda sig av egna möbler och sätta sin personliga prägel på sitt boende, allt för att trivas och känna sig trygg i sin nya hemmamiljö. Hyra, el, TV och Internet ingår i avgiften.

Husdjur är naturligtvis välkomna.

Vi har jourberedskap kvällar, nätter och helger

Vi tar emot akuta placeringar dygnet runt, sju dagar i veckan i mån av plats.

Jourtelefon: 070 108 15 15

Jourtelefon